مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعلیقی

سلام. من دو سال پیش به جرم شرب خمر 6 ماه حبس تعلیقی به مدت 3 سال برایم بریدن. اخیرا یک تصادف داشتم با یک‌ موتوری که جرحی شد و بنده مقصر اعلام شدم. خواستم بدونم که آیا این تصادف میتونه باعث بشه که اون حبس تعلیقی فعال بشه؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق توضیحات جرم مجدد باید عمدی باشد تا بر تعلیق اثر بگذارد تصادف شما جرم غیر عمدی است

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام به موجب ماده 52 قانون مجازات اسلامی فقط جرایم عمدی باعث لغو تعلیق می شود شما مرتکب جرم عمد نشده اید