مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جزئی

با سلام
حدود 2هفته پیش تصادف کردم چراغ ماشین و سپرش آسیب جزیی دید توافق کردیم که ببریم درست کنیم من هزینشو بدم الان درست کردیم طرف میاد در خونه زنگ میزنه که من پسند نمیکنم صاف کار من گفته بود 700 میگرم شما با 300 تموم کردین دستش هم یه برگه هست که من نوشتم مقصرم و خسارتشو میدم خب منم خسارتشو رفع کردم دیگه در خونمونم تهدیدم کرد اگه شکایت کنه به نفع کی میشه؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام به نظرم شکایتش به جایی نمیرسه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer