مشاوره حقوقی رایگان - خودرو قسطی

سلام از شرکت مدیران خودرو سال 92 ماشین خریدم 15 میلیون بدهکار شدم (چند چک 3600 تومنی) که نتونستم پرداخت کنم حالا رفتم حساب کتاب میگن بجای 15 میلیون باید 32 میلیون بدی به پولت جریمه خورده چکار کنم جریمه ندم و در ضمن اگر پول ندم تا آخر چی میشه در ضمن یکبار ماشین توقیف کردند ولی رفتم پیش قاضی مدارک نشون دادم که چقدر پول ریختم ماشین رفع توقیف شد شرکت از من 15 میلیون بیشتر چک نداره ولی مدارک ماشین نمیدن میگن باید 32 میلیون بدی

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر چکهای شما در تاریخ مقرر پاس نشده باشد شرکت میتواند از طریق طرح دعوا علیه شما بابت دیرکرد هم خسارت بگیرد