مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه

سال 79از شهر بازی از تاب افتادم به دلیل سهل انگاری مسئول شهربازی مچ پای چپ خرد شده دادگاه هم مسئول شهربازی رو مقصر دانست ولی متاسفانه مادر من بدلیل ناآگاهی رفت دادگاه بدون گرفتن دیه رضایت داد و پرونده بسته شد حالا من ماندم و یک پای علیل لطفاً راهنمایی بفرمایید من الان میتونم اقدامی بکنم تا دیه ام رو بگیرم یا نه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی دادخواست مطالبه وجه بابت دیه از مادر و مسئول شهربازی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رضایت در پرونده درج شده است فلذا نمی‌توانید دیگر دیه أخذ بنمائید.