مشاوره حقوقی رایگان - معرفی مال غیر

سلام
وقت بخیر
به خاطر اجراییه حکم جلب برای بدهکار صادر شد
و سندی به نام خودش وثیقه گذاشت و آزاد شد و سند در بازداشت قرار گرفت
حالا قولنامه و اسنادی رو کرده که قبل از صدور اجراییه در حال انتقال سند ملک به نام همسرش بوده

آیا معرفی مال غیر به دادگاه جرم محسوب نمیشه ؟
و اینکه آیا بنده الان میتونم حکم جلبش و مجددا بگیرم ؟ بخاطر این ادعا
و نکته جالب اینجاست من مالی از بدهکار پیدا نکردم و خودش این سند و وثیقه گذاشت

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اظهارنظر دقیق، نیازمند بررسی اسناد ومدارک است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر بعد از حکم قطعی، اقدام به نقل و انتقال اموال نموده باشد مرتکب جرم فرار از دین شده است.