مشاوره حقوقی رایگان - وام مشارکت ساخت

با سلام و احترام
پیش فروش یک واحد مسکونی از دو بلوک 15 واحدی را خریداری نموده ام ( پروانه ساخت 15واحد هست ولی در عمل 16 واحد ساخته میشه ) که هر واحد 130 میلیون تومان وام مشارکت ساخت مسکن دارد ( البته مساحت واحد ها یکسان نیستند و وام رو روی سند کلی زمین گرفته‌اند ) و در زمان تنظیم قرارداد پیش فروش سازنده گفت باید سود دوران مشارکت را شما بدید .
بعد من گفتم اگه وام رو نخوام چی ، فروشنده قبول کرد و گفت میتونی مثلاً چک 6 ماهه بدی و بخشی از مبلغ رو برای تنظیم سند بزارید .
ولی دوباره با مبلغ وام موافقت کردم و قولنامه امضاء شد .
حالا بعد یه روز به فروشنده گفتم وام رو نمی‌خوام و با همون شرایط فوق پول شما رو میدم .
ولی الان با پرداخت اولین مبلغ معامله ایشان میگه من قبول نمی کنم و وام رو باید بگیرید ،
ممنون میشم راهنمایی کنید چی کار میشه کرد ؟
با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام وقت بخیر ،
اسناد یا مشارکت نامه رو چطوری میتونم برای شما ارسال کنم ؟

وام مشارکت در ساخت سود وام مشارکت در ساخت وام مشارکت وام