مشاوره حقوقی رایگان - وام مشارکت در ساخت بانک مسکن

با سلام و عرض ادب.
بنده (و 130 نفر دیگر از اعضا) درخواست وام برای پروژه س. فرهنگیان داده بودم.
حال بعد از گذشت 36 ماه از زمان درخواست وام به شرکت س. هنوز هیچ ساختمانی به اعضا تحویل نداده اند و ساختمان هنوز نیمه کاره است به طوری که در لاین اول 80%، لاین دوم 70% و لاین سوم پروژه 60% پیشرفت داشته اند.
بانک مسکن قسط بندی خود را آغاز کرده و سود دوران مشارکت به مبلغ 20میلیون تومان از اعضایی که درخواست وام داده بودند جریمه و خواهان دریافت است. (مبلغ اصلی وام 35 میلیون تومان است)
آیا سود دوران مشارکت در صورتی که هنوز هیچ کدام از اعضا سند ملک ندارند و پروژه نیمه اتمام است بر عهده شخص وام گیرنده است و یا شرکت س. به عنوان سازنده و پیمانکار پروژه؟