مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه جنسی

باسلام، بکارت من از نوع حلقوی شرابه ای بوده که قبل از ازدواج تشخیص داده شد بعد از اولین رابطه هیچ گونه درد و خونریزی نداشتم، به دلیل مشکلاتی قصد جدا شدن از همسرم را دارم او میتواند با وجودیکه بکارتم از نوع حلقوی است زمان اخرین رابطه ام را مشخص کند؟ چون شنیده ام که پزشکی قانونی در بکارت حلقوی فقط زمان تقریبی اولین رابطه را به سختی مشخص میکند و بکارت حلقوی حتی قبل از سه هفته نیز قابل تشخیص نیست ایا صحت دارد؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.مقصودتان چیست؟در نوع بکارت به دنبال مهریه هستید.اگر مایل بودید جهت اخذ مشاوره تماس بگیرید.صادقی زاده. 09128889189