مشاوره حقوقی رایگان - ملک قولنامه ای ورثه ای

سلام 20-25 سال پیش پدر من ملکی را خریداری کرد در شهرستان از 5 نفر وراث که به صورت دستی نوشته شد و چند نفر هم به عنوان شاهد پای برگه را امضاء کردن الان 12سال هست که پدر بنده فوت کرده و اون برگه هم گمشده حالا چگونه میتوانم برای آن ملک سند بگیرم به اسم پدرم که بتوانم اقدام کنم برای انحصار وراثت ؟

پاسخ ها :

عليرضا  منفرد

جناب آقای عليرضا منفرد :

بعداز گرفتن گواهی انحصار ورثه دادخواست اثبات مالکیت با شهادت شهود بدهید

عبدالوهاب میری نژاد

عبدالوهاب میری نژاد :

با سلام اگرپدر شما سابقه تصرف ملک را داشته باشد امکان اثبات موضوع راحت تر است و در غیر این صورت به وسیله شهادت شهود قابل اثبات می باشد.