مشاوره حقوقی رایگان - اولویت اجرای رای دادگاه مفاسد اقتصادی

باسلام.
در پرونده ای کثیر الشاکی، دادگاه ویژه اخلال در نظام اقتصادی، متهم را به استرداد وجوه شاکیان محکوم کرده و دستور شناسایی و توقیف کلیه ی اموال متهم را جهت استرداد وجوه شاکیان صادر کرده است. در همین راستا قبل از صدور حکم فوق الذکر، برخی از طلبکاران شخصی متهم، در دادگاههای حقوقی، حکم محکومیت متهم را اخذ و توقیف اموال نیز گرفته و برخی اموال متهم را توقیف کرده اند ولی هنوز وارد فاز مزایده و فروش نشده اند.
علی ایحال با وصف تاجر نبودن متهم، سوال اینجاست که اولویت توقیف اموال با چه کسانی و با چه دادگاهی است؟ آیا با احکام سابق دادگاه حقوقی است یا با حکم لاحق دادگاه کیفری خاص و ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی؟
سپاسگذارم

پاسخ ها :

توقیف اموال اخلالگر در نظام اقتصادی توقیف اموال مفسد اقتصادی اولویت توقیف اموال توقیف اموال مفاسد اقتصادی اخلال در نظام اقتصادی