مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام مالی

سلام برادر من به پرداخت مبلغی محکوم شده و رای دادگاه قطعی صادر شده و به اجرای احکام رفته اما ایشان می خواهند جای بدهی خود سهام معرفی کنند اما نه سهامی که در سازمان بورس خرید و فروش یا معامله میشود بلکه این سهام مربوط به زمینی است که قرار است در آینده تبدیل به پاساژ شود ولی به علت مشکلات مالی روند کار پروژه متوقف شده است. آیا قاضی اجرای احکام می تواند شاکی را مجبور به پذیرفتن این سهام جای طلب خود کند؟ با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.خیر اما اگر مال دیگری نداشته باشید محکوم له بنا به اختیار خود شاید از روی نبود گزینه بپذیرد