مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک

با سلام زمینی از پدرم به بنده به ارث رسیده که تازه فهمیدم یکی از زارعین با سند اصلاحات ارضی امده 2هکتار زمین مسکونی پشت زمین بنده گرفته با یک نفر دیگه هم طرح دعوا میکنه و رای به نفعش میاد ولی ایشون اومده زمین من رو که 2500متر مربع هست به عنوان حق تفکیک به دهیاری واگذار کرده و دهیار با علم به مال غیر بودن ملک که جلوی خودم با چند نفر دیگه اعتراف کرد که زارع خلاف کرده شما برو از اون شکایت کن من گفتم شما چرا قبول کردی .کمکم کنید چکار کنم از کی شکایت کنم اگر میشود وکیل خوب بهم معرفی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید از فروشنده واز متصرفین به طور همزمان شکایت شود مستند به مدارک مالکیت دادخوست ابطال سند اصلاحی را دهید وشکایت فروش مال غیر دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایستم متصرفین شکایت نماییدمی‌توانید با پشتیبانی تماس بگیرید و یا از طریق سایت صفحه اول درخواست وکیل را ثبت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت أخذ وکیل از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند بشوید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام مستندات بررسی باید بشود اگر درمشهد هستید جهت مشاوره درخدمنم 09155077604