مشاوره حقوقی رایگان - طرح احتساب خدمت کارکنان دولت (دستگاه غیرنظامی) در شهرهای جنگی

طرح احتساب خدمت کارکنان دولت (دستگاه غیرنظامی) در شهرهای جنگی _ اجرای دستورالعمل تبصره 1بند ت از گروه چهارم خطوط 9 سند راهبردی رزمندگان _ مصوبه 51700

سلام و احترام خدمت همه بزرگواران. ببخشید بنده طبق ((( بخشنامه 11192محاسبه سوابق جبهه کارکنان دولتی (دستگاه خدمتی غیر نظامی) شاغل در مناطق جنگی ))) موفق به دریافت گواهی 40ماه حضور کارمندی در شهرهای جنگی (بازه زمانی 59تا67) بصورت رزمنده موظفی از معاونت نیروی انسانی سازمان بسیج مستضعفین گردیده ام.
سوال؟ آیا سه چهارم از 40ماه گواهی موظفی صادره برای بنده را همانند سربازان وظیفه و نیروهای پایور و کارمند دستگاه های نظامی و نیروهای مسلح داوطلبانه محاسبه خواهند کرد یا خیر.
سوال 2: آیا در آزمون های استخدامی یا کنکور که سهمیه ایثارگران درج شده و اشاره شده به رزمندگان با سابقه 6ماه جبهه بصورت داوطلب شامل حال ما میشود یا خیر چون در گواهی بنده ذکر شده که در شهرها و مناطق جنگی بصورت رزمنده موظف حضور داشته ام و اشاره ای بحضور داوطلبانه در جبهه نشده است.
نکته1= دستگاه خدمتی بنیاد امور جنگ زدگان جنگ تحمیلی
نکته 2= در گواهی بنده قید شده که آقای ..‌. ‌بمدت 40ماه در شهرها و مناطق جنگی حضور داشته و مشمول برخورداری از امتیازات سند راهبردی رزمندگان قرار میگرد.
نکته 3= در آخرین خط گواهی هم پایین صفحه توضیحات زده = با توجه به اینکه خدمت نامبرده بصورت موظف میباشد سوابق قابل انتقال به هیچ یک از نواحی مقاومت و سپاه های استانی نمیباشد.

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام براساس سندراهبردی رزمندگان سه چهارم مذکور شامل حال شماکه غیرنظامی بوده اید نمی شود
درپاسخ به پرسش دوم سهمیه شامل حال شماکه به صورت غیرنظامی موظفی فعالیت داشتید نمی شود
موفق باشید