مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه باخته شده در سایت شرط بندی

سلام من 7سال داخل سایت شرطبندی حدودا 10 میلیارد پول از دست دادم . تموم زندگیم رو از دست دادم و همین باعث شده پول نزولی از بازار بگیرم . چک هام همه برگشت خوردند آیا میشه این حجم پول رو که باختم از سایت شرطبندی پس بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌بایست شکایت نمایید اگر پولی در حساب‌ها باشد می‌توانید آن را دریافت کنید در غیر این صورت باید پرونده رسیدگی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دعاوی که مبنای آنها نامشروع و غیرقانونی باشند در دادگاه رسیدگی نخواهند شد.