مشاوره حقوقی رایگان - جادوگری

سلام وقتتون بخیر
من یک دختر 28 ساله هستم که 13سال جادو سیاه شدم کم کم روانی شدم ،حافظم کمرنگ شده بود و تنها تنها بودم بارها اقدام به خودکشی داشتم که بعد از 20 جا بردن که مشکلم حل نشد ،پیش آقای.... بردن یکی از عالم های این کار که پیجشون هست میتونید ببینید .مادر بزرگ و خالم قبل از متوجه شدن چند باری بهمون فهمونده بودن کار خودشونه .که بعد از باطل شدن طلسم جن ها پاسخ دادن که کار مادر بزرگ و خالمه جادو سیاه زدن که بمیرم .فیلمشم موجود هست .یکی از جادوگرها رو که طلسم زده بود گرفتمش رای دادگاه هم دارد میاد کافر شناخته شده و اعدام میخورد .
سوالم بنده از شما این هست من میتونم از مادربزرگ و خاله ام شکایت حقوقی بکنم؟ ایا امنیت اخلاقی ببرشون امکان اعتراف هست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
دادگاه به ادعای طلسم و دعا و جادو توجه نمی کند،
کسی بیماری افسردگی داشته باشد معمولاً اقدام به خودکشی میکند برای حل مشکل بهتر است به روانپزشک مراجعه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جادوگری در قانون جرم‌انگاری نشده است اما اگر این ابزار وسیله‌ای برای کلاهبرداری بدل شود آن زمان جرم است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری بسته به ادله موجود شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

به این قبیل اوهامات پارانویا می گویند و حتی بستری هم لازم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر عنوان مجرمانه ندارد اگر اقدامی بر علیه شما انجام شده است می‌توانید شکایت کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
هیچ شکایتی نمی توانید مطرح کنید و تاثیری ندارد.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام وصف کیفری ندارد.برید نماز سر وقت بخوانید وهمچنین قرآن تلاوت کنید مشکلتان حل میشود.