مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب بعد رد اعسار

با سلام و عرض ادب
بنده 2عدد چک ضمانت دادم برای همسرم که طرف حساب برگشت زدن و از من شکایت کردن
و مبلغ طلبشون ام300میلیون بوده از بنده 550میلیون چک گرفتن و برگشت زدن
درخواست اعسار از پرداخت دادم
پرونده رو قاضی بررسی کرد رد درخواست اعسار زدن قاضی یک طرفه نگاه کردن و اصلا توجهی نکردن به اظهارات بنده در کل چند تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید
1.در حکم اومده من مال منقول و غیر منقول دارم چون طرف دعوا ادعا کرده بوده در صورتی که اصلا من مال منقول و غیر منقول ندارم این مورد رو در اعتراض زدن چطوری بیان کنم ؟
2.نوشته روی حکم تا 20روز قابل تجدید نظر من درخواست تجدید نظر بدم تا جواب تجدید نظر بیاد میتونن من رو زندانی کنند ؟ بندازن زندان ؟
3.به نظرتون چه مدارکی ارائه بدم که با درخواستم در دادگاه تجدید نظر موافقت بشود ؟ معلم هستم
4.مبلغ طلبکاری کمتر از مبلغ چک ها بوده خودشون هم قبول دارند ولی خب قاضی بیان نکرده این موضوع رو در حکم
چطوری به تجدید نظر بیان کنم این موضوعات رو ؟
و سوال مهمم همینه که تا جواب درخواست تجدید نظر بیاد میتونن منو زندانی کنن ؟ خانمم و بچه کوچیک دارم.
ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کاربر گرامی با رزرو مشاوره از سایت جواب سوالهای خود را دريافت بدارید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، جلب بعد از قطعی شدن حکم اعسار امکان دارد، لایحه تجدید نظر را توسط وکیل تنظیم کنید تا موثر تر باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به حکم اعتراض بزنید و دلایل خود را مورد بمورذ بنویسید

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

باید به استعلام گرفته شده استناد کنید اگر مال ندارید
خیر باید قطعی شود بعد جلب میکنم
باید دادخواست بدهید اثبات بدهی مشخص کنید یا شکایت خیانت در امانت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که اسناد و مستندات مربوطه، پیرامون موضوع مطروحه مورد مطالعه قرار گیرند تا راهنمایی دقیق حقوقی ارائه گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید آرای صادره بررسی و دلیل تجدید نظرخواهی و ادله موجود با جزئیات بیشتری لحاظ تا با گفتگوی متقابل راهنمایی شوید

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام خیر تا نتیجه تجدیدنظر اعلام نشود نمیتوانند شما را جلب کنند در حصوص مابقی سوالها بنظر وکیل برای شما لایحه تنظیم نماید بهتر است و احتمال اینکه با لایحه وکیل نتیجه بگیرید زیادتر از این است ک خودتان لایحه تنظیم کنید باید رای و مدارک شما بررسی تا لایحه ای تنظیم گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که اموالی یافت نشود واعسار پرداخت نشود قابلیت جلب دارد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
تا زمان قطعیت رای اعسار جلب نخواهید شد .
موفق باشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم قبولی اعسار کمک جلب صادر میشود