مشاوره حقوقی رایگان - سهم دختر از مستمری پدر

با عرض سلام
من و خواهرم دختر مجرد در خانه پدری هستیم. مادرم فوت کرد و الان پدرم از دادن حقوق به ما امتناع می کند. پدرم بازنشسته ذوب آهن است. می خواستم بدونم اگر بخواهیم برای گرفتن نفقه از دادگاه اقدام کنیم چه مقدار سهم از حقوق او به ما تعلق خواهد گرفت؟ با تشکر

پاسخ ها :

دریافت مستمری پدر در زمان حیات سهم دختر از مستمری پدر نفقه دختر نفقه مستمری