مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح عناوین شغلی

با سلام و عرض ادب. بنده به مدت 21سال در دو نیروگاه به صورت ناپیوسته کار کرده ام بدین صورت که در نیروگاه اول 11سال و دومی به مدت 10سال. هم دوره ای های من در نیروگاه اول به صورت گروهی سختی کار گرفتند و تایید شد و اکثرا بازنشست شدن. من الان به صورت انفرادی اقدام کرده ام که سختی کار 11 سال را بتوانم بگیرم. حال که اقدام کرده ام تامین اجتماعی میگه عناوین شغلی شما کارمند خورده و طبق قانون که از سال 1403 اومده عناوین کارمند و کارگر ساده جز سختی کار نمی‌باشد. و شما باید عناوین شغلی و عوض کنی. نیروگاه رفتم بابت این مشکل. میگن باید شکایت کنی به دیوان. در صورتی که همدوره ای های من با همین عنوان شغلی کارگر اسفند 1402 بازنشسته شدن . و بنده هم فرم اینترنتی سختی کار انفرادی را در آبان 1402 پر کرده بودم. میشه لطفا راهنمایی بفرمایید برا حل این مشکل بهترین اقدام چیه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از عالی‌ترین مقام اجرایی اداره متبوع خود موضوع را پیگیری کنید و اگر به نتیجه نرسید در از طریق دیوان عدالت اداری درخواست دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق شکایت درخواست تصحیح عنوان شغلی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اداره کار پیگیری تا در کمیته مربوطه بررسی شود

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید اول اعتراض به اداره بشود اگر قبول نکردند به دیوان عدالت اداری اعتراض کنید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

باتوجه به تخصصی بودن موضوع گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید