مشاوره حقوقی رایگان - اتهام جعل

سلام دوستم دو سال پیش یک وام 40 میلیونی به من داده با هم رفتیم بانک گفت برو کارهاش رو انجام بده بردار بنده رفتم ضامن بردم و امضا ایشان را خودم زدم وام الان تسویه شده یعنی خودم دادم الان به مشکل خوردیم رفته شکایت کرده میگه جعل امضا زدی و قصد اخاذی دارد ایا قاضی چه حکمی میدهد ایشان ازمن درخواست 100 میلیون پول کرده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت
طبق قانون برای تحقق جرم جعل شرایط خاصی لازم است و باید این شرایط محقق گردد
و ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این اقدام جعل می‌باشداگر دلایلی دارید می‌بایست اعلام نمایید

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

بله عمل شما جعل و استفاده از سند مجعول میباشد. شما اذن دوستتان را باید اثبات کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با این اوصاف چون با اذن و رضایت ایشان بوده تبرئه میشوید.
اگر اشخاصی مطلع هستند را به عنوان مطلع به دادسرا ببرید.
پرینت یا فیش اقساط واریزی را به دادسرا ارائه بدهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده شما میباشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید جرم جعل شما رابه اثبات برساند