مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سفته ضمانت

با سلام و وقت بخیر
چنانچه کارفرما به هر نحوی از استرداد سفته خودداری کند پس از مدت شش ماه از زمان رسید سفته که مهر شرکت را دارد میتوان درخواست استرداد از مراجع قانونی داد و به چه صورت و طریقی این امکان فراهم میشود?
سوال دوم:چنانچه درخواست استرداد سفته را انجام دهیم پیامی دال بر ابطال سفته به کارفرما ارسال میشود یا خیر?
سوال سوم:لطفا بفرمایید به چه صورت میتونم استرداد سفته را انجام بدم.
ممنون از لطف شما عزیزان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما ابتدأ اظهارنظر برای کارفرما ارسال نمایید
و دادخواست استرداد لاشه سفته اقامه نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست ابتدااظهارنامه ارسال نمایید دادخواست استرداد لاشه چک را بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست استرداد لاشه چک نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اظهارنامه ارسال کنید و سپس شکایت خیانت در امانت