مشاوره حقوقی رایگان - پرونده بنیاد جانبازان

سلام بنده حدود40 سال پیش که فقط15سال سن داشتم برای رفتن به جبهه برای آموزش رزمی به پادگان بسیج رفتم درپایان آموزش درمیدان رزمی از ناحیه کتف به دست مربی آموزش قفلتا تیر خوردم ودربیمارستانی بستری ومداوا شدم وبعد از مداوا به جبهه اعزام شدم با همان دست تیر خورده در عملیات فتح المبین شرکت معسرداشته ام بنده حدود20 ماه بسیجی در جبهه بوده ام که دوبار هم در عملیات های متعدد شیمیایی شده ام بعدازجنگ برای گرفتن درصد جانبازی مراجعه کردم به بیمارستان گفته درچندسال یک بار پرونده ها در بیمارستان معدوم میشوند مراجعه کردم به سپاه پاسداران از بنده صورت سانحه خواسته اند پس بارندگی‌های زیاد درست کردن پرونده حتی پاسداری که به بنده نیاز به هنوز هست امضا کننده امدادرسانی که امروز بنده تند را به بیمارستان رسانده امضا و گواهی کرده‌اند آیا بنده میتوانم با این شرایط از سپاه شکایت کنم اسلایدهای دارد لطفا من را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام سوالات شما در 4خط آخر نامشخص است کلا بدون سانحه میتوانید جانبازی بگیرید