مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام من حدود 3ماه پیش شب کار بودم و صبح ساعت 8 از سرکار برمیگشتم خونه که نگهبان شهرک جلوم گرفت و توی صندوق چندتا تیکه اهن از قبل داشتم و زنگ زد به کلانتری. رفتیم اونجا و گفتن چندشب پیش از یکی سرقت شده و مزرعه دار هست و کارگرهاش اومدن شناسایی کنن و گفتن چون تاریک بوده نمیدونیم این بوده ی انه. مظلوم به پرونده شد. الان فیش گذاشتم. توی اگاهی هم تو نوشته ها ننوشتن که من از سرکار میومدم. من با ماشین خودم میرم سرکار و هروقت رفتم اون طرف فقط بخاطر کار بوده و حضورم تو شرکت ساعتم خورده. قرار بود پیگیری کنن خاستم بدونم من واقعا بیگناه هستم و از اون یارو چیزی نبردم میخاستم بدونم بیگناهیم ثابت میشه اگه طرف واقعا بیگناه باشه. و خاستم بدونم بعد اگه بیگناهیم ثابت شد میتونم از اونکه طرف شاکی بشم چون خیلی به مادرم بی احترامی کرده بود‌. خواهشاجواب این چندتاسوال منو بدید ممنونم.

پاسخ ها :

سيد محي الدين خدايي

جناب آقای سيد محي الدين خدايي :

بی گناهیتان قابل اثبات است و اگر کسی توهین کرده باشد قابل پیگیری است