مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

سلام پدر شوهرم دعوای استرداد طلاجات مطرح کرده و به دروغ قسم خورده که طلاهاشون دست منه در حالیکه من پس دادم بهشون ولی هنوز حکم نیومده و من احتمال میدم محکوم بشم. 2 تا ماشین به ناممه ولی نمیخوام که بتونه توقیف اموال بگیره و نمیتونمم بفروشمشون ایا راهی هست که بشه مثلا من چک بی محل در وجه پدرم بکشم و قبل از ایشون پدرم دستور توقیف اموال منو بگیره تا پدرشوهرم دستش به جایی نرسه؟
یا اینکه راه دیگه ای اگه هست راهنمایی میکنین تا نتونه توقیف اموال منو بگیره؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
بنظرم به حکم صادره تبعیت کنید و اقداماتی رو که ذکر کنید انجام ندید
چون ممکنه به دردسر جدید بیفتید.