مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به خاطر جعل

باعرض ادب و احترام و تشکر زیاد از وکلای عزیزی که وقت میزارن و راهنمایی میکنن
من بابت مطالبه مهریه شکایتی دردادگاه مطرح کردم که قاضی از آخوندی که صیغه را برای ما خوانده بود به عنوان شاهد و مطلع دعوت کرد و ایشون بر علیه من شهادت دادند
ولی در نهایت من با کارشناسی و شهادت شهودم توانستم که رای دادگاه را به نفع خودم بگیرم ولی الان میخام از اون حاج آقا بابت شهادت دروغ شکایت کنم
سوالم از شما اساتید عزیز اینه که با توجه به اینکه رای دادگاه به نفع من بوده آیا من باز هم میتوانم به خاطر شهادت دروغ از ایشون شکایت کنم؟
درسته رای دادگاه در نهایت به نفع من شد ولی تا تونستم دروغگویی اینارو به قاضی ثابت کنم کلی استرس کشیدم و هزینه پرداخت کردم

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام
ماده 650 قانون مجازات اسلامی
هر کس در دادگاه نزد مقامات رسمی شهادت دروغ بدهد به سه ماه و یک روز تا دو سال حبس و یا به یک میلیون و پانصد هزار تا دوازده‌میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان شهادت کذب می‌توان طرح شکایت کرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شهادت کذب جرم مطلق است و منوط به نتیجه و ورود ضرر بشما نیست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات و اظهارات عاقد نیازمند بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان شهادت کذب می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

بله میتوانید.
قبل از طرح شکایت حتما با وکیل متخصص کیفری مشورت نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه شهادت دروغ را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
در ردیف دلایل و منضمات، شماره پرونده استنادی را ذکر نمائید.