مشاوره حقوقی رایگان - ظهرنویس سفته

سلام.
من سفته ای را ظهر نویسی کرده و تا تاریخ سررسید پیگیر پرداخت آن بودم و آن کسی که من ظهرنویسیش را کردم به من گفت که پرداخت شده وجه سفته ولی الان پرداخت نشده آیا میتوانم به دادگاه این را بگویم؟ و الان15روز از تاریخ سررسید سفته گذشته آیا می‌تواند از من شکایت کند بعد از15روز؟چون در اینترنت خواندم بعد از ده روز اتفاقاتی میفتد
ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ظرف مهلت قانونی واخواست نشده باشد نمی تواند علیه ضامن اقدام کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

شما ضامن تلقی شده نه ظهرنویس
فلذا رفع مسولیت نمیشود مگر با شرایطی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر با خاص شده باشد سفته‌ها قابل مطالعه است البته در صورتی که صفحه بابت ضمانت باشد و ضمانت و تعهد اجرا نشده باشد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دارنده سفته می‌تواند علیه شما یا صادر کننده، شکایت و مطالبه هر مقدار یا کل مقدار سفته را نماید

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

اگر خارج از مهلت قانونی باشد مسئولیت شما ساقط میشود