مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دختر از پدر به دلیل آزار و اذیت

سلام من دختر بیست ساله ای هستم که پدرم اجازه ی خروج از خانه به من نمیدهد و پولی به عنوان نفقه به من نمیدهد و اجازه ی کار کردن هم ندارم میخوام سر کار کار بروم ولی نمیذارد من میتوانم شکایت کنم از پدرم؟ چگونه و به کجا

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام نفقه ی شما به عهده ی ایشان است لذا از طریق دفتر خدمات قضایی، دادخواست نفقه ی فرزند مطرح کنید

فهیمه حیدرپور

فهیمه حیدرپور :

سلام و احترام-خیر عنوان مجرمانه ای منطبق با رفتار پدر شما وجود ندارد. اصل بر پرداخت نفقه در زمان سکونت شما در منزل پدری است .