مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر بابت نفقه

برادرم ده سال دارد و پیش من و همسرم زندگی میکند
من خواهرشم منتهی از یک پدر نیستیم از مادر یکی و از پدر جدا
آیا میتونم از بهزیستی یا ارگان های دولتی برای مخارجش کمک بگیرم یا میتونم از پدرش شکایت کنم
پدرش در این وضعیت ماهی 400هزار میدهد و الان این بچه نه لباس خوب دارد نه خورد خوراک خوب
درسته ما هرچی که در توانمون هست میزاریم اما واقعا دلم میسوزد توروخدا یک راهنمایی با توضیح کامل کنید
من پول وکیل ندارم و پدرش این بچه رو قبول نمیکرد و از طریق دی ان ای قبول کرد و ما با این مدرک برای این طفل معصوم شناسنامه گرفتیم
الان پدرش فوت کند به این بچه ارث نمیرسد ؟چون پدرش اسم بچه رو وارد شناسنامه نکرده اما اون موقع اثبات نسب انجام شده است.

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

از بهزیستی کمک بگیرید. میتوانید ازطریق سایت مرکز وکلا درخواست وکیل معاضدتی بدهید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نفقه اولاد با پدر بعد پدر بزرگ بعد به ترتیب ارث اول ذکور بعد اناث بعد سرپرست قانونی ست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید از پدرش شکایت ترک انفاق کنید
ارث می رسد
اگه اثبات نسب انجام شده مشکلی ندارد