مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر بابت نفقه

سلام وقتتون بخیر
پدر من از بچگی من روانی بوده و باعث شده من از بچگی هزارتا روانشناس و روانپزشک بروم
الان به مرحله ای رسیده که برای خانوم بازی من و مادرم و ول کرده و کلا هفته ای 500 تومن برای من پول میریزد
من ازدواج نکردم و 23 سالمه و شغلی ندارم
میخواستم ببینم برای ندادن پول و نفقه هم خودم هم مادرم میشه ازش شکایت کرد؟خونه هم به نامه خودش هست و مادرم می‌ترسه مارو از خونه بندازه بیرون باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید برای نفقه گذشته و حال مادرتان و نفقه حال خود اقدام کنید