مشاوره حقوقی رایگان - طلب از شخص

سلام
من قبلا سوپر مارکت داشتم و یکی از مشتری هام به اسم شرکت در مناقصه خودروهای فرسوده نظامی از بنده نزدیک به 550 میلیون پول و یک چک برای امانت به صاحبخانه اش برای مدت یک ماه از بنده گرفته، ایشون در مدت پیگیری تحویل خودروها از مغازه ام 70 میلیون جنس برداشته.
الان نزدیک به 4 سال هست که کلا هیچ پولی پرداخت نکرده، خودش اعتراف کرده مناقصه کلاهبرداری بوده ولی تعهد کلامی کرده که پول من رو بر میگردونه
الان من رسید واریز وجهی که بهش دادم رو دارم ولی اون چک در وجه حامل بوده که برده جایی خرج کرده و جنسی که از مغازه برده هم تنها تو دفتر خود مغازه نوشتم.

تا اسفند من شرایطم جوری بود که میتونستم بهش مهلت بدم ، اما حالا شرایط مالی خودم خیلی به هم ریخته است.

الان من چطور میتونم از این شخص پول خودم رو مطالبه کنم؟
آیا با این شرایط امکان رسیدن به نتیجه برای من وجود داره؟
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا برای ایشان یک اظهارنامه ارسال نمایید سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه چرا 4 سال مطالبه ننموده‌اید جای تأمل دارد ولی به هر حال می‌توانید به استناد واریزی‌های موجود مطالبه وجه کنید