مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هدایای قبل عقد

با سلام. بنده 6 ماه با خانمی که به طور رسمی از طریق خانواده آشنا شدم برای ازدواج و در این مدت 6 ماه فقط مراسم بله برون انجام شده و بنده انگشتر نشان و هدایا برای ایشان بردم، اما از طرف بنده این وصلت بهم خورده. و حالا ایشان انگشتری که بنده گرفتم و مابقی هدایارو پس نمی دهند. آیا قانونی و شرعی باید برگردانند؟ و من می توانم بگیرم؟

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

بله می شود رجوع کرد
از طریق قانونی اقدام کنید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بله هدایایی که موجود هستند قابل استرداد است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ایشان ملزم به استرداد هدایای موجود است که عرفاً نگهداری می‌شوند مانند طلا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد هدایا بدهید.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید