مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جهت دریافت وجهی ک از طریق تتر صورت گرفته

سلام بنده مبلغ 15میلیون از طریق کارت ب کارت بانکی و همچنین 1200تتر و برای یکی از دوستانم ارسال کردم این شخص به بنده گفته طی 2 الی 3ماه برگشت میزنه اما این پول رو تو ارز های دیجیتال صفر کرده الان مدعی شده ک تو برای سرمایه گذاری به من دادی و صفر شده و من بدهی به شما ندارم.بنده اسکرین فیش های ارسالی از طریق کارت به کارت بانکی و ارسال تتر رو دارم حتی پیام هایی ک گفته این مقدار تتر برام جا به جا کن و این مقدار برام کارت به کارت کن .
الان بنده طرح خواسته بدم یا شکایت کیفری و ایا میتونم پولمو ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت حساب بانکی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، برای مطالبه وجه پرداخت شده دادخواست ارایه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی باید به بانک مراجعه نمایید رسید دریافت رو از بانک دریافت نمایید مهر بانک داشته باشد مطابق آن دادخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

دادخواست حقوقی متناسب مطرح گردد
کیفری خیلی روزنه امیدواری نمیباشد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با پرینت حساب بانکی میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باتوجه به مدارکی که دارید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید