مشاوره حقوقی رایگان - مرجع الزام به تمکین

سلام خدمت وکلای ارجمند اعم از آقا و خانم

بنده حکم الزام به تمکین زوجه گرفتم، زوجه تجدید نظر نکردند من الآن باید چکار کنم.
برم دادگاه یا اجرای احکام
یعنی مرجع رسیدگی بعدی کیست.
ممنون
اجراییه مربوط به کجاست.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی درخواست صدور اجراییه نسبت به دادنامه صادره را مطرح نمایید
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست صدور اجرائیه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا درخواست صدور اجرایی نمایید سپس درخواست تشکیل پرونده اجرایی داشته باشید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید