مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم موقع زدن سیمکارت به نام فرد جدید پرینت فعالیت های اون سیمکارت دراختیار هیچکدوم از اون دوفرد قرار میگیرد؟ یا با درخواست صاحب سیمکارت امکانش هست ؟و اینکه علاوه بر این ،فعالیت های اینترنتی مثل جستجو و سرچ هم شامل این اطلاعات هستند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرینت پیامک به صاحب آن داده نمی‌شودمگر با دستور مرجع محترم قضایی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ تنها با دستور مقام قضایی پرینت از خط تلفن میسور است.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود پرینت مکالمه یا یامک‌ها فقط با دستور قضایی در مواردی که جرمی اتفاق افتاده باشد ممکن است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تا مدتی معین همه قابل ردیابی ست

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر درخواست شود صرفا پرینت مکالمات به کسی که سیم به نام اوست داده می‌شود