مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن اموال در تخلیه قهری منزل مسکونی

سلام.
در جریان اجرای حکم غیابی تخلیه منزل مسکونی و انتقال اثاثیه به مکان دیگر که با حضور مامور کلانتری و موجر و در غیاب بنده انجام گردید، پس از استرداد اثاثیه ای که دادگاه به عنوان امانت به موجر سپرده بود در بررسی متوجه مفقود شدن تعدادی از وسایل با ارزشم شدم این وسایل از ابتدا هم در صورت جلسه کلانتری ثبت نشده بوده. ارزش این اموال دست کم بیش از 100 میلیون تومان است، به وضوح مشخص است که مامور کلانتری و موجر با همکاری یکدیگر این عمل را مرتکب شده اند. با این اوصاف بنده از چه کسی باید شکایت کنم؟ آیا اصلا راهی برای اثبات ادعایم وجود دارد یا باید قید آنها را بزنم...لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
بار اثبات ادعا به عهده شماست و شما باید وجود و سپس سرقت آنها را اثبات نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعی شما می‌بایست ادعای خود را اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف ادعا نتیجه ای نخواهد داشت.
شما می توانستید قبل از شکایت و حکم تخلیه،خودتان تخلیه کنید.
به هر حال بعد از این اتفاقات دادگاه به راحتی چنین ادعایی را نمی پذیرد.
ممکن است مستاجر مدعی شود من سکه یا پول نقد و مواردی از این قبیل داشتم
در زمان اجرای حکم نماینده دادستان نیز حاضر می شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ادعای شما نیاز به دلیل و مدرک دارد تا اثبات شود و صرف ادعا مکفی نیست.