مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره مالیاتی

باسلام. اینجانب دو جا کارهستم . از معافیت مالیاتی محل اول استفاده کردم. محل کار دومم به بنده دو روز مرخصی استحقاقی و حق تاهلم رو نمیدهند و میگن چون بیمه نیستی واریز نمی کنیم. سوالم اینه که اداره دوم بنده بدون این که برای بنده بیمه واریز کنه ده درصد از بنده مالیات کم میکنه این کار درسته؟! بیمه واریز نمی کنن اما مالیات رو کم می کنن

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر از یگان مربوطه پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید شکایت کنید .
موفق باشید .

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
ابتدا اینکه مالیات علی الحساب 5 درصد است و نه 10 درصد که از شما اضافه اخذ شده است و اینکه کل اقدام آیسان غیر قانونی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان امور مالیاتی کشور پیگیری صورت گیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید بیمه را نیز واریز کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید اعتراض بزنید تا در کمیسیون حل اختلاف اداره دارایی موضوع رسیدگی شود