مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با ماشین پارک در خلاف جهت

مدتی پیش تصادف با وانت پراید مدل 93خلاف جهت پارک بود در شب تصادف داشتم ولی چون صاحب ماشین افسر راهنمای بود خسارت ماشین کامل پرداخت شده اما الان شکایت کرده بابت دریافت افت قیمت ماشین ک اصلا معلوم نیست شاسی اش از قبل سالم بوده یانه با توجه به عکسهای موجود امکان ضربه به شاسی نیست حالا من چکار باید کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند اظهار نظر کارشناس است

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

درخواست تعیین خسارت با جلب نظر کارشناسی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست تعیین خسارت با جلب نظر کارشناسی کنید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

درخواست کارشناس بدهید که تعیین نماید آیا ضربات مربوط به تصادف شما بوده یا گذشته

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
پس از اخذ نظر کارشناسی،اگه اعتراض دارین درخواست ارجاع به کارشناسی سه نفره بدین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید