مشاوره حقوقی رایگان - سربازی

سلام من اعزامی ٩٩ هستم ١٠ ماه خدمت کردم وبعد فرار کردم نمیتونستم تو پادگان خدمت کنم ولی الان پشیمون شدم پادگان ... هم نمیخواهم برم میشه مستقیم برم دادگاه نظام قاضی من رو بفرسته شهر خودم یا در شهر خودم برم دادگاه نظام‌

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم میتونی ابتدا بری محل خدمت هم میتونی ابتدا بری دادسرای نظام.

اما اینکه دادگاه نظام شما را بفرسته محل سکونتتان تا ادامه خدمت دهید خیر چرا که از قدرت دادگاه نظام خرج است.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود کار دادگاه نظامی مجازات شماست نه اینکه بفرسته به شهر شمااگر مراجعه کنید ششماه حبس دستگیر بشید یکسال حبس دارید معمولا دادگاه اولین بار جزای نقدی میدهد حتما مراجعه کنید و به محل خدمتتون برید بعد از یکماه درخواست انتقالی بدید بهتر است مشاوره تلفنی بگیرید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

به‌محل خدمت مراجعه کنید واز وضعیت خودتون مطلع بشید. فرار بیش 6ماه اضافه خدمت داره. قاضی اجازه تعین محل خدمت رو نداره

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از سازمان نظام وظیفه عمومی پیگیری نمایید 096480

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به نظر امکان‌پذیر باشد که خود را مستقیم به دادسرای نیروهای مسلح معرفی کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

قاضی شهر محل خدمت کسی را تعيين یا تغییر نمی دهد و فقط مجازات فرار را در شرایطی تخفیف یا تعلیق می اندازد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم از طریق ارگان مربوطه اقدام کنید