مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سلام برادر من با خانم عراقی ازدواج کردند و ازدواجشون ثبت شده و همسرشون شناسنامه دارد .برادر من اگر برای وام ازدواج بخواد اقدام بکنه برای خودش ب کارت ملی همسرش هم احتیاج هست ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرسش حقوقی نمی‌باشد از بانک استعلام کنید

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام، اگر چه سوال شما حقوقی نیست ولی برای وام ازدواج ، سند عقدنامه و شناسنامه زوجین لازم است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً مدارک زوجین می‌بایست وجود داشته باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای وام ازدواج هم احتیاج به مدارک زوج می‌باشد و هم احتیاج به مدارک زوجه می‌باشد‌.

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
از بانک سوال بفرمایید! اینجا بانک نیست