مشاوره حقوقی رایگان - برادرم بابت ترک انفاق الان تو زندانه و خانمش حکم جلب مهریه را هم گذاشته رو پرونده اش سوالم

سلام. برادرم بابت ترک انفاق الان تو زندانه و خانمش حکم جلب مهریه را هم گذاشته رو پرونده اش سوالم
اول. برای ترک انفاق یک سوم حبسشو گذرانده باشه میتونه درخواست تعلیق یا آزادی مشروط کنه؟ و فایده ای داره؟
دوم . میتونه برای 5 سکه درخواست تعدیل بده و ازاد بشه؟
سوم . با محکوم شدن به ترک انفاق و نفقه معوقه زوجه میتونه طلاق بگیره در حالی که نفقه معوقه رو داده برادرم؟
خواهش میکنم به هر سه سوال جواب ساده بدهید تا متوجه بشیم خدا خیرتون بده که بی منت به جوابهای ما پاسخ میدهید. الهی همه وکلای این سایت عاقبت بخیر بشن. آمین

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بله امکان تعلیق یا ازادی مشروط است و بابت مهریه اعسار بدهید و بابت نفقه نمیتواند طلاق بگیرد.

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.ماده 58 قانون مجازات اسلامی در مورد آزادی مشروط شرایطی دارد که یکی از آنها جبران ضرر وزیان شخص شاکی است ونشان دادن حسن اخلاق و...است.این موضوع بستگی به تشخیص قاضی اجرای احکام دارد...در مورد مهریه چنانچه دلایل ناتوانی مالی را به نحو درست وقانونی ارائه کند صدور حکم تعدیل مقدور است.چنانچه تمایل به ارائه راهنمایی بیشتر بودید تماس حاصا نمایید.صادقی زاده وکیل