مشاوره حقوقی رایگان - امکان تعلیق حبس تعزیری درجه 6

با سلام.
1) برادرم به دلیل ترک نفقه به شش ماه یک روز حبس محکوم شده و در الزام به تمکین دادگاه مسکن تهیه شده را مناسب تشخیص نداده. رای دادگاه بدوی مورد اعتراض قرار گرفت. و بدون تشکیل جلسه دادرسی، دادگاه تجدیدنظر حکم حبس را تایید کرده است.
آیا حکم قابل فرجام خواهی است؟ وکیلمان معتقد است که قابلیت فرجام خواهی دارد.
2) برای تعلیق مجازات چه راهکاری وجود دارد ؟ با توجه به اینکه برادرم هیچ نوع سابقه کیفری ندارد.
نکته: نفقه هر ماه پرداخت شده است اما وکیل فیش های پرداختی را ابراز نکرده است. فقط به مدت شش ماه برادرم در جنوب کشور بود و در جلسات دادگاه، فقط وکیلمان حضور پیدا میکرد، دلیل محکومیت برادرم، عدم حضور برادرم در جلسات دادگاه کیفری نفقه می باشد.
وضعیت روحی خوبی نداریم ، خواهشمندم سوالم را بی پاسخ نگذارید. ممنونم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام تا جایی که میدونم رای قطعیه ولی با کسب رضایت شاکی حبس منتفی خواهد شد. دنبال اخذ رضایت باشید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer