مشاوره حقوقی رایگان - حبس بابت ترک انفاق

سلام. شوهرم به 18 ماه حبس بابت ترک انفاق محکوم شد و اعتراض کرده اند الان دادگاه تجدید نظر تعلیق میکنه یا تبدیل به جزای نقدی میکنه یا کمترش میکنه؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام در هر صورت امکان تبدیل شدنش به جزای نقدی هست فورا دادخواست حقوقی مطالبه نفقه معوقه و جاری هم علیهشون بدید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer

یک وکیل

در راستاي سياست حبس زدايي معمولا به جزاي نقدي تبديل ميشه
از نفقه معوقه هم حبس زدايي شده به تقسيط كشيده ميشود و يا طبق جزء يك بند الف شروط ضمن العقد، در گرفتن راي طلاق يكطرفه زوجه مؤثر است
در صورت تمايل با 09123191645 تماس بگيريد