مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

سلام
روز بخیر
برادر زن من1402 تصادف کرده پراید بوده با دنافوت کرده راننده دنا فقط ماشینش آسیب دیده کارشناسی 50/50دونسته تصادف اما برادر زن من گواهینامه نداشته میخواستم ببینم دیه تعلق میگیرد؟چقدر و خسارت دنا بیمه میدهد یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به اندازه پنجاه درصد هر کدام باید خسارت طرف مقابل را پرداخت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر یک از رانندگان مقصر به میزان 50% می‌بایست خسارت طرف مقابل را پرداخت نمایند‌.