مشاوره حقوقی رایگان - حق اشعه

سلام روزتون بخیر من کارشناس اتاق عمل هستم با 17 سال سابقه و داشتن مدرک حفاظت در برابر اشعه و دزیمتری که اولین نفری بودم که در محل کار با دستگاهcrm تماس داشتم الان بعد از 12 سال حق اشعه تایید شده است به من تعلق نگرفته ،به بهانه اینکه شما شب کار بودید آیا من میتونم از طریق قانونی این حق را پیگیری کنم و به ازای هر crm چه تعداد نیرو تعریف شده است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به مدارک و رزومه شغلی باید ابتدا از طریق کارگزینی مربوطه پیگیری سپس از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید