مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کرایه تاکسی اینترنتی

سلام من راننده تاکسی اینترنتی هستم متاسفانه دو سه روز پیش از روستایی از توابع شهزستان قروه در استان کردستان
4 مسافر سوار کردم برای تهران ،
ورودی تهران به بهانه بد شدن حالشون به من گفتن ماشین رو نگهدارم
بعد از توقف ماشین پیاده شدن و فرار کردن به پلیس 110 زنگ زدم ولی متاسفانه مامور نفرستادن بعد چند دقیقه از کلانتری تماس گرفتن گفتن مشکل چیه جریان رو که توضیح دادم گفت بیا کلانتری تهرانسر ،
رفتم اونجا مامور کلانتری صحبتهای من رو شنید ثبت کرد یه کاغذ بهم داد گفت برو دادسرا طرح شکایت کن
وقتی اومدم بیرون کلانتری بعد از یکی دوساعت چرخ زدن تو اون محدوده اون 4 نفر رو پیدا گرفتم دوباره به 110 زنگ زدم دوباره مامور نفرستادن
دو تا سوال دارم
اول اینکه چطور پولم رو پس بگیرم
دوم اینکه چرا پلیس 110 مامور نفرستاده و آیا کارشون قانونیه

پاسخ ها :

عدم پرداخت کرایه تاکسی اینترنتی عدم پرداخت کرایه تاکسی