مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل برای توقیف خودرو

شخصی به دلیل بدهی من به ایشان برای ماشینم از اداره ثبت توقیف درآورده ، آیا می‌تونه حکم ورود به منزل بگیرد برای توقیف ماشین یا نه؟ یعنی اداره ثبت می‌تونه حکم ورود به منزل برای توقیف خودرو صادر کند؟ چون ایشون از دادگاه شکایت نکردند.

پاسخ ها :

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

نه اداره ثبت نمیتونه حکم ورود بده

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ارتباطی به ورود به منزل ندارد بلکه سیستمی توقیف می شود و امکان نقل و انتقال نیست.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله جهت توقیف باید به محل توقیف خودرو ورود قانونی نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است آری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ اداره ثبت اختیار این را ندارد که حکم ورود به منزل را بدهد.