مشاوره حقوقی رایگان - جدایی در دوران نامزدی قبل عقد دائم

سلام
بنده با خانمی نامزد هستم و بینمون صیغه محرمیت خونده شده ولی عقد دائم نشدیم...الان میبینم که ایشون اصلا اون شخصیتی که میخواستم نیستند و شخصیتش کاملا عوض شده و دیگر نمیخوام ادامه بدهم ولی ایشون تظاهر میکند که دیگر دوشیزه نیست و میخواد شکایت کنه تا از طریق دادگاه بتونه به زور من رو به عقد خودش در بیاورد و اگر شکایت کند دادگاه چه حکمی میدهد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شکایت خیر اما می‌تواند دادخواست مطالبه مهریه دهد اگر تعیین شده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است اجباری در ازدواج نیست
صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اصل بر برائت است
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما پیام ارسال کنید و اعلام کنید که به دلیل عدم تفاهم نمی توانید ادامه دهید و خداحافظی کنید.
اگر بعداً مدعی رابطه جنسی شد شما انکار کنید و اعلام کنید که رابطه ای نداشتید.
توجه داشته باشید که اگر رابطه داشته اید و شما بکارت او را از بین برده اید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
به هر حال حتی اگر با رابطه با شما از بین رفته باشد فقط می تواند مهریه که در صیغه موقت تعیین شده مطالبه کند.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام ایشان به هیچ طریقی نمی‌تواند شما را مجبور به ازدواج کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی مسسب ازاله بکارت وی نیستید جای نگرانی نیست