مشاوره حقوقی رایگان - ندادن نامه عدم نیاز

سلام وقت شما بخیر، من حدود یک سال و هفت ماه در شرکتی مشغول به کار بودم، الان به خاطر شرایط سخت کاری چون هرروز 12 ساعت سر کار بودم تعطیلات رسمی هم به اجبار سرکار رفتم،چون یک خانم هستم افسرده شدم نمیتونم ادامه بدهم و میخواهم بروم شهرستان، الان برای دریافت بیمه بیکاری کارفرما نامه عدم نیاز نمیدهد، لطفاً راهنماییم کنید خیلی ممنونم

پاسخ ها :

طیبه جمال زاده

طیبه جمال زاده :

سلام
قید نکردید قرارداد کاری دارید یا خیر
متن قرارداد بسیار مهم است
نهایت امر اظهارنامه برای کارفرما ارسال کنید و از طریق اداره کار پیگیری کنید
موفق باشید