مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت کسری مبلغ خسارت خودرو از بابت فرانشیز و استهلاک

با سلام.
اینجانب با یک خودروی پراید تصادف کردم که مقصر بودم . زیاندیده فقط از من شکایت کرده ( نه از بیمه )و کارشناسی تامین دلیل مبلغ کل خسارت را 27 میلیون تومن برآورده کرده که طبق استعلامی که از شرکت بیمه گرفته ام مبلغ هفده میلیون تومن بیمه پرداخت کرده ولی شاکی آنرا در دادخواست عنوان نکرده و خواسته را همان مبلغ 27 میلیون در دادخواستش زده.ظاهرا بیمه ها درصدی بعنوان فرانشیز و استهلاک از کل خسارت کسر میکنند و من هم فکر میکنم که ده میلیون تومن را بابت اینها کم کرده و هفده میلیون را داده اند. حال سوال بنده اینست که با توجه به اینکه سقف تعهدات بیمه ثالث بنده یکصد میلیون تومن میباشد آیا این مبلغ پرداخت نشده توسط بیمه( ده میلیون ) را من باید پرداخت کنم یا همان شرکت بیمه پرداخت خواهد کرد و نهایتا دادگاه بیمه را ملزم به پرداخت می کند؟ با تشکر و سپاس از راهنمایی وکلای محترم.

پاسخ ها :

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام ، شما بایستی پرداخت نمایید البته می تونید از طریق دادگاه مبلغ پرداختی را از بیمه مطالبه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این دعوی طبق بند 4 ماده 84 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب سال 1379 ایراد شکلی دارد.