مشاوره حقوقی رایگان - جبران خسارت ایام بازداشت متهمان بی گناه

با سلام احترام خسته نباشید: خواهشمندم توجه بفرمایید شخصی برای متهمی که ""هنوز ثابت نشده است"" توانسته از بازپرس بعلت عدم حضور ان شخص حکم جلب بگیردو سپس بدون حضور مامور توجه بفرمایید ""بدون حضور مامور ""از منطقه 7 به منطقه 22 که کلانتری اشنا داشته ان شخص را بزور و با کمک دوستان خود برده و تحویل کلانتری داده و پس از یک روز بازداشت بازپرس فهمیدم بیگناه بوده و ازاد شده!! در موقع گرفتن شخص لوازم و موتور و موبایل طرف را گرفته و تحویل کلانتری داده و پس از ازادی چون هنوز متهم اصلی پیدا نشده و ان بیگناه هم هر چه گفته کسی گوش نداده همه اجناسش توسط شاکی که ظاهرا جلب داشته و بعدا مشخص شده اشتباه طرف گرفتند به زور گرفته و عودت داده نشده ! شخص بیگناه پس ا ز یک روز بازداشت و ازادی شکایت کرده به ""جرم توقیف غیر قانونی و سرقت و زورگیری "" ولی با کمال تعجب قرار منع تعقیب صادر شده است !!! و سوال اینکه ایا 1- ایا هر کسی میتواند با داشتن جلب بدون مامور کسی را گرفته و مهمتر لوازمش را از قبیل موتور ببرد 2-ایا بازپرس نباید استعلامی میکرد که وسایل این بدبخت بیگناه چه سرش امده استو قرار منع تعقیب بدهد 3- اکنون چه کسی پاسخگوی بردن وسایل این بیگناه و یک روز بازداشتی و بلاهایی که سرش امده است 4 - خواهشمندم بفرمایید اگر این جرم نیست پس جرم چیست و عنوان این جرم چیست 5- ایا این درست است که با کمال تعجب اشخاصی میفرمایند چون نیامدی "" حقت هست و باید هر چه بلا سرت امده همینه که هست """" خواهشمندم راهنمایی بفرمایید اموال رفته پیگیری شود با تشکر سپاس

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

به قرار اعتراض کنید بالطبع اگر مامورین اقدام نکرده اند و شخص خودش دستگیر کرده می تواند به اتهام ارتکاب جرم آدم ربایی و توقیف غیر قانونی تحت تعقیب قرار گیرد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بازداشت غیرقانونی نبوده زیرا در صورتی که ازپرس شما را احضار نموده باشد و حاضر نشوید جلب متصور است حتی اگر بی‌گناه باشید