مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان کارکنان مناطق جنگی

سلام وقت بخیر
من بیست سال در آتش نشانی شرکت نفت در اهواز بعنوان آتش نشان نیروی ارکان ثالث مشغول به فعالیت هستم و پدرم هم در طول کامل دوران جنگ بعنوان کارگر رسمی شاغل شرکت نورد لوله اهواز بوده آیا طرح تبدیل وضعیت فرزندان کارکنان مناطق جنگی به من تعلق می‌گیرد به چه ارگان یا سازمانی مراجعه کنم در صورتی که سوال من تکراری میباشد جواب خود را به من نشان بدهید
ممنونم

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت فرزند کارکنان مناطق جنگی تبدیل وضعیت